Vyletujem.cz

Radisson Hotel Szklarska Poręba: příjemné wellness, výborné jídlo a pohodlné ubytování

02. 12. 2023

Sledujte mě na YouTube!
Malá dobrodružství na mém kanálu Shorts.

Plánujete navštívit Radisson Hotel ve Sklarszke Porebě? Chcete vědět, jak to tam vypadá? Inspirujte se z mé návštěvy!

Radisson Hotel ve Szklarske Porębě je umístěn poblíž Polských hranic s Českem. Hotel nabízí pohodlné ubytování, příjemné wellness a výborné jídlo.

Ubytování

Osobně jsem byl ubytován v pokoji superior. Matrace na posteli byly pohodlné, k dispozici zde byla televize a balkón s posezením. Poku máte rádi pěkný výhled z balkónu, doporučil bych si připlatit za pokoj s výhledem na krajinu (na druhé straně od příjezdové cesty). Kromě vybavení oceňuji hlavně všudypřítomné ticho. Přes dveře, stěny a okna není slyšet žádný hluk z ulice ani chodby. Co se koupelny týče, tak byla celkem prostorná a čistá ale nebyl zde dostatek míst na pověšení mokrých růčníků.

Wellness

Wellness hotelu je umístěno ve spodním patře. Dostanete se k němu výtahem nebo po schodech. Cesta k němu od pokoje není dlouhá. Výtah je dobře umístěn, takže je většinou pár kroků od jakéhokoliv pokoje a sjedete až skoro ke vchodu do wellness.

V případě, že si zaplatíte masáže, tak masážní salónky se nachází hned u vstupu do wellnessu.

K dispozici je venkovní vířivka, která je umístěna na terase. K vířivce se dostanete dveřmi z bazénu. Vířivka je sice menší ale je z ní krásný výhled na okolní krajinu.

Na terase jsou k dispozici i lehátka a židle.

Uvnitř wellnessu jsou k dispozici dva bazény. V jednom jsou dráhy a je určen primárně k plavání.

Druhý bazén je hned vedle, je určen k relaxaci, voda v něm je teplejší a uvnitř jsou dvě masážní lehátka.

Sauna je umístěna v jednom komplexu vedle bazénu, takže nemusítě nikam přecházet. Před saunou jsou skříňky i prostor pro převléknutí, takže se můžete převléknout až v prostoru wellness a věci si zde rovnout odložit.

K dispozici jsou 3 typy saun. Švédská sauna, parní sauna a infračervená sauna.

Odpočinkový prostor je umístěn hned vedle saun nad plaveckým bazénem, nabízí pěkný výhled a je zde k dispozici několik vyhřívaných kamených lehátek.

Restaurace a jídlo

Restaurace je umístěna v přízemí, poblíž loby a baru. Restaurace je poměrně rozsáhlá. Pokud příjdete mezi prvními hosty, možná se dostanete i ke stolu u okna, odkud je krásný výhled na krajinu. Snídaně, oběd i večeře jsou podávány formou švédských stolů. K dispozici jsou 2 dlouhé pulty. Na jednom najdete sladká a slaná jídla, saláty a různé přílohy. Na druhém zákusky, kafe, čaj a nebo džusy. Výběr jídel i zákusků se každý den měnil.

Večerní posezení, bar a drinky

Jestli si chcete užít večer bez toho, abyste chodili někam daleko, tak v přízemí hotelu je k dispozici bar s posezením a rozsáhlou nabídkou jídel i pití.

V nabídce mají k dispozici nespočet drinků za poměrně dobrou cenu a doporučuju je vyzkoušet všechny 😅, jelikož si na nich dávali opravdu záležet. K dispozici jsou i drinky bez alkoholu.

Galerie

Plánuješ dovolenou? Vytoč si slevu na Slevomat.cz

Další články

Cookies & ochrana osobních údajů 🍪

Tato stránka používá soubory cookies k vylepšení funckionality, zobrazení např. map, sledování návštěvnosti a zobrazení reklam.