Vyletujem.cz

Italy in Miniature: Miniatura Itálie a Evropy na jednom místě

12. 01. 2023

Sledujte mě na YouTube!
Malá dobrodružství na mém kanálu Shorts.

Co navštívit v Rimini? Italy in Miniature!, aneb Miniatura Itálie a Evropy na jednom místě a plavba v Gondole ve zmenšených Benátkách.

Zmenšené památky z Itálie a Evropy

Italy in Miniature je zábavní park, ve kterém se nachází zmenšené památky z celé Itálie. Taky je zde možné nalézt památky a místa z jiných států evropy.

Areál má samostatné parkoviště, které má dostatek míst. Parkoviště je venkovní.

Celý park je propojený uličkami, po jejichž stranách se nachází zmenšeniny různých památek. Některé památky jsou živé a je zde například imitace vodopádů, plujících lodiček, pohybujících se postaviček apod. Každá památka má u sebe i štítek s popiskem, o jakou památku se jedná, a kde ji lze nalézt.

Uvnitř parku je občerstvení, obchod se suvenýry a zábavní atrakce pro děti. Nejpopulárnější z nich je imitace městečka a figurka v zadní části parkru, která po stisknutí tlačítka vylévá vodu z okna, což nutí děti uskakovat, aby je voda nepolila.
V parku je také možné si zaplatit projížku v Gondole ve zmenšených Benátkách.

Pokud plánujete areál navštívit, očekávejte, že to zabere 1 hodinu, když opravdu spěcháte. Jestliže cestujete s dětmi, tak zde lze strávit klidně i 4 hodiny.

Plánuješ dovolenou? Vytoč si slevu na Slevomat.cz

Články ze stejné destinace

Cookies & ochrana osobních údajů 🍪

Tato stránka používá soubory cookies k vylepšení funckionality, zobrazení např. map, sledování návštěvnosti a zobrazení reklam.